Venuez September  Edition - hotel opening art'otel amsterdamEen blog heeft meestal de intentie door middel van een informatieve belevenis of een feitelijke publicatie een conversatie te stimuleren. Dit gaat veelal over gangbare onderwerpen en zijn dan ook meestal van “neutrale” aard. Hiermee wordt eigenlijk bedoelt dat het niet de intentie heeft tot promotie, commerciële intenties of het aanzetten tot verkoop.

Ook deze blog is geschreven met het idee een interactie of conversatie te genereren, ondanks het een re-post is van het gepubliceerde artikel in het mega populaire magazine VENUEZ. Wat leuk is om te weten is dat naast een kijkje achter de schermen het 5&33 team klaar stond met een exclusieve lunch waar de eerste gerechten van het menu werden geserveerd.

Het is een onderstreping van hoe trots naast het hele art’otel team ook de Amsterdamse horeca is met de komst van deze nieuwe “experience” venue 5&33.5&33 Venuez Lunch

Het artikel kan een ieder zelf lezen in de net verschenen VENUEZ, echter wat hieruit heel mooi naar voren komt is het feit het art’otel amsterdam de naam “venue” in zijn totaliteit nakomt want het is niet een gewoon hotel of een hotel met een bar, nee het is een ware “experience” voor een ieder die zich de nieuwsgierigheid toelaat een van de twee ingangen te betreden aan de Prins Hendrikkade 33 of aan de Martelaarsgracht 5.

Meet us on the corner…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: