Al is een kerstmarkt wel een beetje nageaapt vanuit andere landen waar deze al jaren gehouden wordt, toch heeft het iets knus, iets gezelligs. Samen lekker over de Damrak wandelen, een oliebol eten, kijken hoe een Suikerspin voor je wordt gedraaid. Ja, dat is hét ultieme kerstgevoel.

Kerstmarkt - Damrak

Kerstmarkt – Damrak

De lichtjes, de heerlijke geuren van verse wafels; dat is iets waarvan een mens vrolijk wordt. In eerste instantie dan. Als je eenmaal iets verder doorloopt, merk je al gauw dat deze kerstmarkt barst van de toeristen en dat je goed moet opletten waar je loopt om een frontale botsing met tegenliggers te voorkomen. Tja, dat is dan weer een klein nadeel van deze nieuwe tijdelijke hotspot in Amsterdam.

Chocolade gereedschap

Chocolade gereedschap – Jummy!

Maargoed, als je dan toch in Amsterdam bent, neem dan gewoon even een kijkje. Je moet bijvoorbeeld deze chocolade schroeven en bouten toch gezien hebben (hoe schattig!)?

Chocolate Dip Biscuits

Chocolate Dip Biscuits

Vergeet ook vooral niet om deze overheerlijke Chocolate Dip Biscuits te proberen, vers gemaakt en echt de moeite waard! En ja… als je dan toch om de hoek bent bij 5&33, kom dan ook gelijk maar even bij ons binnen voor een warme chocolade melk, want bij ons is het lekker warm! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: