photo: Tony Perez

Tijdens de Hospitality & Style Awards van maandag 10 maart, sleepte 5&33 de ‘Best Restaurant Design Award’ binnen!

De jury beloonde 5&33 met de Best Restaurant Design vanwege de ‘internationale allure’ die het restaurant uitstraalt. “Een verrassende indeling met een functioneel ontwerp,’’ aldus de jury. “De verschillende zones zorgen voor een prettige dynamiek en interactie tussen de gasten. Er is gewerkt met hoogwaardige materialen en bijzondere objecten die volledig aansluiten op het concept.”

Over 5&33
5&33 is een nieuw lifestyle trefpunt met restaurant, bar en galerie en is tegenover het centraal station van Amsterdam gevestigd. Het trefpunt heeft ook een interactieve kunstinstallatie die ontworpen is door Present Plus. Het restaurant van 5&33 is de hele dag tot laat in de avond geopend en serveert een Mediterraan menu, welke is geïnspireerd op het ‘small plate’ concept, zodat vrienden en familie in een informele, leuke omgeving hier samen kunnen eten.

art’otel amsterdam – Best Hotel Design 2013
Niet alleen 5&33, ook art’otel ontving een prijs voor het design. De jury ervaart het design van het hotel als on-Nederlands met internationale uitstraling en sublieme uitvoering. “Elke publieke ruimte is even aantrekkelijk vormgegeven waardoor het overal prettig vertoeven is. De kamers zijn comfortabel en voorzien van de laatste technologische snufjes. Bijzondere details als onderdeel van het concept worden overal in het hotel geëtaleerd en geïntegreerd. Een hoteldesign van wereldformaat.”

Beide venues zijn ontworpen door de Israëlische ontwerper Eyal Shoan.

We zijn zo trots!

award3-1 award8-1

#meetusonthecorner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: